Διαχείριση Ιστοσελίδων

Δίνουμε ζωή στην ιστοσελίδα σας!

Ανανέωση και διαχείριση ιστοσελίδων

Μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να έχει κύρος και να αναδεικνύει επαγγελματισμό θα πρέπει να ακολουθεί τις εξελίξεις του αντικειμένου της και να ενημερώνεται διαρκώς. Έτσι θα παραμένει στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης και θα αυξήσει την επισκεψιμότητά της.

Αντιθέτως μια μη ενημερωμένη ιστοσελίδα, προκαλεί αρνητική εικόνα με αποτέλεσμα αυτό να έχει αντίκτυπο στην επιχείρηση, στις δραστηριότητες και στο πελατολόγιό σας!

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τη διαχείριση της ιστοσελίδας σας, απαλλάσσοντας σας από το άγχος της διαρκούς ενημέρωσης της. Εσείς μπορείτε να επιλέγετε τα κείμενα, το φωτογραφικό ή άλλο υλικό, ειδήσεις και νέες εξελίξεις του τομέα σας και εμείς αναλαμβάνουμε την ανάρτηση και προώθηση τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μπορούμε επίσης, να αναλάβουμε εμείς, τη σύνταξη κειμένων που αφορούν στην επιχείρηση σας (πχ. προσφορές, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις κτλ), και στην συνέχεια να τα αναρτούμε στην ιστοσελίδα σας!

Αναλαμβάνουμε επίσης τη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, ανανεώνοντας την εικόνα του, αναρτώντας τα νέα σας προϊόντα και προωθώντας τις προσφορές σας, ώστε οι πελάτες σας να είναι πάντα ενημερωμένοι!

Η υπηρεσία μας αυτή, είναι διαθέσιμη με ένα πολύ χαμηλό μηνιαίο πάγιο κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί τον τρόπο διαχείρισης που σας ταιριάζει.

983esi0o copy

Δείτε μερικές ιστοσελίδες επιχειρήσεων που έχουμε δημιουργήσει εδώ

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Επιλέξτε την ομάδα μας, για την διαχείριση της ιστοσελίδας σας και ανακαλύψτε την θετική πλευρά του διαδικτύου.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ