Δημιουργία Προωθητικών Βίντεο & Βιντεοσκοπήσεις Εκδηλώσεων

Ο ήχος και η εικόνα, στις υπηρεσίες σας!

Δημιουργία προωθητικών βίντεο και βιντεοσκοπήσεις

Είναι γνωστό ότι τα βίντεο καταλαμβάνουν πλέον ένα μεγάλο ποσοστό στο διαδικτυακό χάρτη και αποτελούν μια από τις καλύτερες επιλογές διαδικτυακής προώθησης.

Social media όπως το YοuTube, το Vimeo κ.α. διαθέτουν αποκλειστικά βίντεο κάθε είδους και εκατομμύρια χρηστών του διαδικτύου τα επισκέπτονται καθημερινά.

Το βίντεο είναι ένας αποτελεσματικός και σίγουρος τρόπος για την προβολή και την προώθηση, μέσα σε λίγα λεπτά, πάρα πολλών δεδομένων. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για επιχειρήσεις, φορείς και πρόσωπα. Χάνει ωστόσο την δεδομένη αίγλη του αν το αποτέλεσμα του σε εικόνα και ήχο δεν είναι ποιοτικό και καλαίσθητο.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τη δημιουργία βίντεο με κορυφαία ποιότητα σε ήχο και εικόνα.

Χρησιμοποιώντας κάμερες και μηχανήματα επεξεργασίας τελευταίας τεχνολογίας, σε συνεργασία με επαγγελματίες του είδους, αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία παραγωγής, από την σκηνοθεσία και τη βιντεοσκόπηση, μέχρι την τελική επεξεργασία.

Δημιουργούμε προωθητικά βίντεο για την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας αλλά και για κάθε είδους εκδήλωση όπως αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα, των οποίων αναλαμβάνουμε επίσης και ολόκληρη την βιντεοσκόπηση τους.

Τα βίντεο που δημιουργούμε, μπορούν να ενταχθούν στην ιστοσελίδα σας ή στο προσωπικό σας αρχείο αλλά και να προωθηθούν στα προφίλ σας στα social media.

Μέχρι στιγμής έχουμε αναλάβει την ολοκληρωμένη βιντεοσκόπηση κοινωνικών, πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων, ομιλιών, συνεδρίων και αθλητικών γεγονότων καθώς και τη δημιουργία documentary (ντοκιμαντέρ) για πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς.

Μελετήστε τη δουλειά μας, και δείτε πώς μεταμορφώνουμε σε ήχο και εικόνα ότι μας εμπιστευτείτε!

Ζωντανά παραδείγματα!

Η ομάδα μας, από το 2011 έχει αναλάβει την κάλυψη με βίντεο του μεγαλύτερου δρομικού αθλητικού γεγονότος στα Ιόνια Νησιά, του Πράσινου Ημιμαραθωνίου Λευκάδας που διοργανώνεται κάθε αρχές καλοκαιριού στην Λευκάδα . Τα βίντεο του αγώνα έχουν προβληθεί χιλιάδες φορές και αποτελούν το κυριότερο προωθητικό υλικό που χρησιμοποιούν οι διοργανωτές για την προώθηση του αγώνα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα βίντεο των τριών πρώτων ημιμαραθωνίων στην Λευκάδα καθώς και μερικά ακόμα βίντεο, τα οποία αποκαλύπτουν την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο της δουλειάς μας, αλλά και το μεράκι το οποίο μας χαρακτηρίζει και μας κάνει να δημιουργούμε για εσάς.

1ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Λευκάδας 2ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Λευκάδας
3ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Λευκάδας 1ος Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας Λευκάδας
Χαραμόγλειος Ειδική Λευκαδιακή Βιβλιοθήκη 50 Χρόνια Νέα Χορωδίας Λευκάδας

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Επιλέξτε την ομάδα μας, για την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας και ανακαλύψτε την θετική πλευρά του διαδικτύου.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ