Η επίσημη ιστοσελίδα του Κέντρου Δίαιτας και Αισθητικής Ελευθερίας Κολυβά είναι στον αέρα. Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της ιστοσελίδας eleftheriakolyva.gr για λογαριασμό του Κέντρου Δίαιτας και Αισθητικής Ελευθερίας Κολυβά που εδρεύει στην Λευκάδα.

Η ιστοσελίδα παρουσιάζει αναλυτικά όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες δίαιτας και αισθητικής του ινστιτούτου καθώς επίσης συμπεριλαμβάνει και την δυνατότητα πώλησης καλλυντικών και άλλων προϊόντων γνωστών εταιρειών όπως τις Dermalogica, της Biomaris, της LPG και της ελληνικής Youth Lab.

Η ομάδα του My Lefkada Creative Studio ανέλαβε την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας καθώς επίσης και την συγγραφή όλων των κειμένων που συμπεριλαμβάνει.

Για το αποτέλεσμα ήδη οι πελάτες του Κέντρου αλλά και οι συνεργαζόμενες εταιρείες έχουν εκφράσει κολακευτικά σχόλια, τα οποία μας τιμούν ιδιαίτερα και μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

Το Κέντρο Δίαιτας και Αισθητικής της Ελευθερίας Κολυβά, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1996, στη Λευκάδα, προσφέροντας αρχικά τις υπηρεσίες του στον τομέα Δίαιτας και Διατροφής.

Με τη βοήθεια έμπειρων και δυναμικών συνεργατών που αγαπούν τη δουλειά τους, το κέντρο συνέχισε την πορεία του προσφέροντας από το 2002, επιπλέον υπηρεσίες σε θέματα αισθητικής και ομορφιάς.

Το 2008 ανοίγει δεύτερο κατάστημα στην Πρέβεζα, έχοντας πλέον εδραιωθεί στην πρώτη θέση στον τομέα Δίαιτας και Αισθητικής, προσφέροντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: eleftheriakolyva.gr