Αποστολή Ενημερωτικών Μηνυμάτων

Ενημερώστε όλους τους πελάτες σας με ένα κλικ!

Αποστολή ομαδικών ενημερωτικών μηνυμάτων

Κάθε χρήστης του διαδικτύου, πέρα από το να «σερφάρει» σε ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα, διαθέτει οπωσδήποτε ένα τουλάχιστον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον οποίο θα επισκεφτεί καθημερινά!

Από την άλλη, επιχειρήσεις κάθε είδους, φορείς, σύλλογοι και πρόσωπα χρειάζονται έναν γρήγορο, οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο να ενημερώνουν τους πελάτες ή τα μέλη τους για εκδηλώσεις, δράσεις και ειδήσεις που τους αφορούν και να προωθούν τα προϊόντα και τις προσφορές τους.

Η υπηρεσία newsletter, είναι αυτό ακριβώς το εργαλείο, που χρειάζεστε και που θα σας προσφέρει άμεσα, αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας σας με ό,τι αυτό συνεπάγεται. (αύξηση πωλήσεων, μεγάλη συμμετοχή σε εκδηλώσεις και δράσεις κλπ)

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τoν σχεδιασμό καλαίσθητων, καλογραμμένων με πρωτότυπη μορφή και εικόνα newsletters και την προώθηση τους στους πελάτες και τα μέλη σας.

Αυτό γίνεται με τη συχνότητα που εσείς επιθυμείτε, στο κοινό που εσείς επιλέγεται, ενώ σε κάθε περίπτωση προβλέπεται και αποκλείεται η πιθανότητα να χαρακτηριστεί το μήνυμα σας ως spam.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να εντάξουμε αυτό ακριβώς που εσείς χρειάζεστε στο δυναμικό αυτό εργαλείο για να δώσετε τη μεγαλύτερη δυνατή ώθηση στις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Ζωντανό παράδειγμα!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια απλή φόρμα εγγραφής στην δική μας λίστα newsletters. Η κάθε φόρμα εγγραφής προσαρμόζεται στα χρώματα και στις ανάγκες της ιστοσελίδας σας, ώστε να συμπληρώνει τις δυνατότητες της.

Αμέσως μετά την εγγραφή στα newsletters, αποστέλλεται αυτόματα ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.

Κάντε εγγραφή στην παρακάτω φόρμα και λάβετε τα δικά μας μηνύματα στο email σας!

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Επιλέξτε την ομάδα μας, για την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας και ανακαλύψτε την θετική πλευρά του διαδικτύου.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ