Συγγραφή κειμένων

Γιατί, όπως λέει και η Google… «Content is the king»

Συγγραφή και διόρθωση κειμένων ιστοσελίδων

Μια ιστοσελίδα, οφείλει σε ένα μεγάλο ποσοστό, την επιτυχή πορεία της στο διαδίκτυο, στα κείμενα που τη συνοδεύουν.

Με τη σειρά του ένα κείμενο, θεωρείται πετυχημένο, όταν περιέχει τις κατάλληλες λέξεις και εκφράσεις οι οποίες θα οδηγήσουν το χρήστη του διαδικτύου από τις μηχανές αναζήτησης, κατευθείαν στη σελίδα σας.

Οι περισσότεροι επισκέπτες μια ιστοσελίδας, δεν αναζητούν απλά ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Αναζητούν το καλύτερο και το εγκυρότερο. Αναζητούν μια σχέση εμπιστοσύνης σε αυτή τη συναλλαγή.

Αυτή ακριβώς η σχέση θα δημιουργηθεί μέσα από κείμενα, που θα πείσουν τον επισκέπτη να ασχοληθεί αρκετή ώρα με τη σελίδα σας!

Κείμενα σωστά δομημένα, χωρίς συντακτικά και ορθογραφικά λάθη. Κείμενα που το περιεχόμενο τους θα του δίνουν όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα βοηθήσουν στο να γνωρίσει εσάς και αυτά που προσφέρετε.

Η συγγραφή των κειμένων είναι συχνά για σας ένα δύσκολο κομμάτι.

Από τη μια γνωρίζετε πολύ καλά ποια είναι αυτά τα στοιχεία που θέλετε να μάθει ο επισκέπτης για το προφίλ της επιχείρησης ή του φορέα σας, για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες σας.

Από την άλλη όμως, σας είναι πολύ δύσκολο να τα συντάξετε και να τα παρουσιάσετε!

Το My Lefkada Creative Studio, γνωρίζοντας αυτή τη δυσκολία, αναλαμβάνει τη συγγραφή, των κειμένων που θα αναδείξουν τη δυναμική της σελίδας σας και θα προωθήσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Γόνιμες και δημιουργικές συζητήσεις, άμεση επικοινωνία και στοχευμένες ερωτήσεις, δίνουν όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να συγγράψουμε πρωτότυπα κείμενα που θα απογειώσουν τη σελίδα σας.

Κείμενα με σωστή σύνταξη και κατάλληλη επιλογή λέξεων και εκφράσεων που θα αναδείξουν, χωρίς να κουράζουν, όλα όσα θέλετε να γνωρίζουν οι επισκέπτες και πελάτες σας.

Αναλαμβάνουμε επίσης τη διόρθωση δικών σας κειμένων, καθώς και ό,τι άλλα κείμενα αφορούν στη σελίδα σας (προσφορές, ανακοινώσεις, newsletters κλπ)

Εμπιστευτείτε μας και δείτε τη σελίδα σας να φτάνει στην κορυφή!

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Επιλέξτε την ομάδα μας και κάντε την ιστοσελίδα σας μοναδική!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ